top of page
 • Hur börjar jag min försäljning?
  Försäljningen påbörjas som enklast genom att fylla i formuläret under fliken Starta försäljning.
 • Vad har ni för produkter?
  Klasskassan erbjuder ett brett sortiment av ekologiska torkade frukter, producerade i EU. Vi har igenkända torkade frukter såsom bananchips, torkade aprikoser och kokosflarn, men även sällsynta sorter som bland annat torkad ananas, aloe Vera och honungsmelon. Sammanlagt har vi 12 olika sorter av premium-torkade frukter, som har samma försäljningspris (80 kr/paket)
 • Hur mycket kostar era produkter?
  Våra produkter uppdateras säsongsvis! Vi kan därför inte säga vad produkterna kostar på grund av att vi ändrar produkter efter marknadens behov. Vårt sortiment just nu består av produkter som kostar 80 kr.
 • Hur mycket tjänar vi?
  Ni kan i praktiken tjäna hur mycket som helst! Allt beror på hur mycket ni vill och lyckas sälja. 45% av all försäljning, oavsett vilka av våra varor ni säljer, behåller ni, ingen krångel och inga konstigheter. På vår hemsida kan ni se hur mycket ni behöver sälja för att nå era försäljningsmål.
 • Hur fungerar ångerrätten, reklamationen & garantin?
  Avtalsförhållande sker mellan Klasskassan (Trifecta AB) och kontaktpersonen i respektive försäljningsgrupp. Ångerrätten på 14 dagar räknas från och med att kontaktpersonen har fått sina produkter. Om en kund till försäljningsgruppen önskar lämna tillbaka köpta produkter så kontaktar kontaktpersonen oss på Klasskassan. Kontaktpersonen skickar tillbaka produkten och betalar tillbaka pengarna till sin kund och vi lämnar tillbaka vad produkten har kostat till kontaktpersonen. Detsamma gäller för reklamation och garantin.
 • Vi behöver mer material, vad gör vi?
  Allt vårt material finns tillgängligt online här. Vill du att vi skickar dig fler kataloger, beställningslistor eller informationsblad? Mejla eller ring in till oss.
 • Tillkommer fraktkostnad?
  Det tillkommer inte någon fraktkostnad när vi skickar varorna till er. Ni fokuserar på försäljningen och vi löser frakten!
 • Behöver vi lägga ut pengar?
  Självklart inte! Ni kommer aldrig behöva betala något för att påbörja en försäljning hos oss på Klasskassan. Kataloger, beställningslistor, informationspaket - allt är kostnadsfritt!
 • Hur levereras säljpaketet?
  Vi vill leverera säljpaketen på så smidigt sätt som möjligt. Beroende på vart du bor så skickas antingen paketet hem till din dörr/brevlåda eller till närmsta ombud.
 • Får man starta en försäljning som privatperson?
  Alla får sälja Klasskassans produkter! Tänk dock på att det kan vara skattepliktigt som privatperson att sälja våra produkter och det är därför något du behöver ha koll på. Detta är något vi inte tar ansvar över.
 • Måste vi sälja ett visst antal produkter?
  Vi har inga säljkrav! Ni bestämmer hur mycket ni vill sälja & även hur länge ni vill sälja. Tänk på att ni tjänar mer, desto mer ni säljer!
 • Hur fyller vi i beställningslistan?
  Beställningslistan fyller du som enklast i genom att skriva kundens namn eller adress, sedan skriva antalet av den produkten kunden beställer, i rutan under produktnamnet. Behöver du hjälp? Kontakta oss!
 • Vad är en kontaktperson?
  Kontaktpersonen är den som bär på det juridiska ansvaret gentemot oss på Klasskassan och är därför den som ytterst ansvarar över försäljningen och försäljningsgruppen. Personen behöver vara över 18 år, utan kreditanmärkning. Är personen under 18 år behöver vårdnadshavare godkänna avtalet.
bottom of page